Danes je vedno več žensk, ki imajo kratke frizure in če je še nimate vam jo priporočam, saj letošnja najbolj popularna frizura bojo kratki lasje. Če imate lase dolge do ramen potem je to še zmeraj vredu, saj bodo tudi srednje kratke frizure popularne v letu 2015. Če hočete zvedeti kaj več o letošnjih kratkih frizurah si lahko to pogledate na spletni strani www.kratke-frizure.com.Kratke frizure

Veliko žensk se sekira, da bodo izgledale preveč moško s kratko frizuro in ravno zaradi tega vam modni strokovnjaki priporočajo, da če nočete imet kratke lase si jih lahko postrižete na kratko vsaj do ramen. Kratke frizure so že od prejšnjega leta v trendu, saj vas naredijo posebne in drugačne od ostalih. Predstavljajte si da ste v šoli ali v službi in zraven imate en kup žensk z dolgimi lasmi vi pa imate kratke. Kako se boste počutile samozavestne in drugačne ali prestrašene in skrite? Če vam povem po pravici je čisto vseeno, saj  moški iščejo samo tiste ženske, ki se ne bojijo same sebe izpostavit in so drugačne oz. bolj specialne od drugih žensk.

Tako kot sem prej napisal, če mislite, da so kratke frizure preveč moške se motite, saj vas kratka frizura naredi luštno, šarmantno, zapeljivo in hkrati vam kratke frizure tudi poudarjajo vaš obraz. Letos bo barva las lahko poudarjena s tremi različnimi barvami, ki se morajo ujemati in še zmeraj bodo v trendu naravno osvetljeni lasje oz. tako rečeni trend tehnika ombro. Letošnje kratke frizure bodo še bolj poudarile ženstvenost v posamezni ženski in ji dalo naravni videz. Zelo popularna frizura bo bob frizura, saj modni strokovnjaki hočejo vedno več žensk s kratkimi lasmi in zato, ker pri bob frizuri lasje segajo do ramen bodo to ženske z dolgimi lasmi raje sprejele kot pa čisto kratke frizure. Za tiste ženske, ki pa že imate kratke lasje vam bo pa najbolj všeč pixie frizura, ki so jo prve nosile svetovno znane osebe Emma Watson, Beyonce; Halle Berry… Če ne veste katere kratke frizure bi vam najbolj pristajale potem vam modni strokovnjaki priporočajo, da to vprašate vašega osebnega frizerja oz. frizerko.