Obožujete sproščujoče kopeli in masaže? Potem bodo masažni bazeni v naši ponudbi kot nalašč za vas. Masažni bazeni so manjši bazeni s sistemom ogrevanja vode ter masažnimi šobami, ki nudijo zračno ali vodno masažo celotnega telesa.

Zakaj masažni bazeni Freeflow? V naši ponudbi boste na enem mestu našli prav vse kar potrebujete. So vzdržljivi, saj so sestavljeni iz enega samega kosa materiala. To pomeni, da so tudi stroški izdelave nekoliko manjši – masažni bazeni so zato dostopni po zelo ugodni ceni. Izdelani so s postopkom rotacijskega vlivanja, kar pomeni, da so tudi izjemno vzdržljivi ter masivni. Predstavljajo odlično priložnost za uživanje na prostem ali v notranjih prostorih. V njem se lahko sprostimo in obenem tudi zmasiramo. Masažni bazeni imajo tudi blagodejen učinek na naše zdravje. Le-to je v sodobnem času postalo izjemna vrednota, ki posameznikom omogoča kakovostno življenje. Sproščanje, tako telesno kot duševno, je torej nujno za uravnoteženo ter usklajeno psihofizično delovanje. Uporaba masažnega bazena je kot nalašč za sprostitev po napornem in stresnem dnevu v službi ali doma. Vodna masaža ima na telo podoben učinek kot ročna, le da si jo lahko privoščimo prav kadarkoli si je zaželimo.

masažni bazeni

Kaj je potrebno upoštevati pri nakupu masažnega bazena? Najprej se odločite, kam želite namestiti vaš masažni bazen. Večina ljudi se odloči za zunanjo namestitev, kjer lahko v vodnih masažah ob opazovanju nočnega neba uživajo tudi v delu leta, ko se temperature spustijo pod ledišče. Masažni bazeni za svoje delovanje potrebujejo vir napetosti, zato to upoštevajte tudi pri izbiri pravega prostora.

Masažni bazeni se med seboj razlikujejo tudi po velikosti, številu ter razporeditvi masažnih šob, pa tudi glede na ceno. Če boste svoj masažni bazen uporabljali izključno vi in vaš partner, bo zadostoval že manjši bazen. Izberite tudi bazen, ki bo energijsko učinkovit. Tako se boste lahko vsak dan sproščali, brez velikega povečanja stroškov.