Paintball Ljubljana se razširja, saj ga napada tudi naš park, ki v sebi skriva veliko presenečenj. Nekaj teh presenečenj si lahko ogledate tudi na naši spletni strani Paintball Killer. Na tem naslovu se lahko tudi prijavite na vašo nepozabno avanturo in z prijatelji doživite nekaj nepozabnih občutkov. Vse kar morate storiti je le, da pokličete na eno od navedenih številk, ki se skrivajo na naši strani pod rubriko kontakti. Paintball Ljubljana bo tako z vami vse ure vaše zabave in zato vam bo še lepše. Da vam pa zagotovo ne bo dolgčas, pa bomo poskrbeli mi in naše izjemna ekipa, ki vam bo v pomoč in dodatno motivacijo.Paintball Ljubljana

Paintball Ljubljana ponuja veliko več kot si mogoče predstavljate in prav zaradi tega nas lahko obiščete in preverite kaj zamujate. Pri nas boste občutili boj za igro z prijatelji, sošolci, sodelavci… in tako vam bo za nekaj ur vse pozabljeno. Najpomembnejše pri tem je le, dobra volja in obilo zabavnih trenutkov. Paintball Ljubljana ni samo nekaj običajnega, kar si po navadi predstavljate pod tem imenom. Je veliko več kot samo šport, igra, tekma in igranje taktike. Najbolje boste to doživljali, če vas bo v skupini več. Obljubljamo vam, da vas ne bomo razočarali.

Paintball Ljubljana spada v območje, kjer je v Sloveniji največja populacija mladih tako, da tu je center vse zabave. V tem se skrivajo zakladi izjemnega vzdušja, saj naše območje domovanja preliva osebno močna vest do upravljanja te dejavnost. Če vse skupaj povzamemo je naš trud na koncu poplačan z dobro voljo obiskovalcev parka in na koncu smo tudi mi zadovoljni. Paintball Ljubljana presega vse standarde, kar se tiče varnosti in opreme in zaradi tega vam je treba še toliko manj skrbeti na vse ostale težave. Naš cilj je samo eden in to je, da ste vi po koncu našega obiska zadovoljni.