Partnerska in družinska posvetovalnica je namenjena za vse, ki želijo rešiti svoje nepremagljive odnose s svojimi najbližjimi. Že najmanjša beseda ali dejanje lahko pripelje do ključne spremembe v odnosih, na žalost tudi v največje težave. Takrat pa je tudi partnerska in družinska posvetovalnica lahko rešitev za take stvari. Če se ne odzovemo pravočasno – takrat ko se pokažejo prve razpoke v nekoč ljubečem in trdnem odnosu ali v družini, katera je vedno držala skupaj in je niso premagali niti viharni vetrovi lahko pride do trenutka, ko se moramo obrniti po pomoč.

partnerska in družinska posvetovalnica

Vsi živimo za svoje cilje, ki jih želimo doseči, vendar so lahko ti cilji tudi zelo nasprotni od naših najbližjih in tu lahko prihaja do prepirov. Partnerska in družinska posvetovalnica vam svetuje tudi v teh primerih, saj se lahko tu odkrito izražamo, izmenjujemo mnenja, uskladimo in prilagodimo svoje želje. Tu ne gre za učenje komunikacije, vendar za poslušanje drug drugega, za sprejemanje in prilagajanje. Tu so pomembni tudi otroci, saj hitro ugotovijo, če se v medsebojnih odnosih zrahlja in se lahko tudi oni počutijo krive za te težave, kar pa lahko zelo pripomore k slabim stvarem pri odraščanju. Vašemu otroku lahko pomaga tudi partnerska in družinska posvetovalnica, omogoči mu, da spregovori o svojih ranah, ki lahko v otroški duši pustijo veliko trpečih izkušenj, to pa rabijo tudi sami razumeti, v nasprotnem primeru je lahko za njega izjemno travmatična izkušnja. S pomočjo partnerske in družinske posvetovalnice boste spoznali, da je najbolj pomembna ta globoka povezanost znotraj nas do partnerja in do svojih bližnjih. Lahko vam pomaga iti iz tega začaranega kroga umikanja od svojih bližnjih.

Noben odnos ni popoln, pa čeprav vsi bolj zahtevamo popolnost in samozadostnost, od sebe, partnerja in na koncu tudi od otrok. Partnerska in družinska posvetovalnica pa vas bo s pomočjo terapevta, naučila, da je življenje lepo prav zaradi tega, ker življenje samo ni popolno.