Roletarstvo Senca vam ponuja veliko izbiro rolet in ostalih stvari. V primeru, da potrebujete servis rolet se vam pri roletarstvo Senca odzovejo v najkrajšem možnem času.Roletarsvo Senca

Roletarstvo Senca vam ponuja brezplačne meritve in svetovanja glede vseh vrst izdelkov, ki jih ponujajo. V primeru težav ali poškodb vam pri roletarstvo Senca zagotavljajo, da bodo popravili oziroma zamenjali vse pokvarjene dele. Če je servis nujen to opravijo še isti dan.

Roletarstvo Senca vam ponuja:

  • Rolete, ki se uporabljajo za zatemnitev prostorov, toplotno izolacijo, zvočno izolacijo in so kot varnostna zaščita pred vlomilci. Narejene so iz najboljša materiala. Rolete je možno dobiti v različnih odtenkih. Možnost je tudi, da poleg rolet vgradite tudi komarnike. Roletarstvo Senca vam ponuja brezplačno svetovanje.
  • Notranje žaluzije, ki se uporabljajo namesto zaves. So enostavne za uporabo, zelo popestrijo prostor in so zelo preprosta za čiščenje. Žaluzije obračate s pomočjo obračalne palice. Izbiro imate med različnimi odtenki, ki jih izberete.
  • Zunanje zavese, ki se namestijo na zunanjost oken ali vrat, tako lahko preprečimo vstop svetlobe v naš prostor. Niso občutljive na močan veter. Možnost je zbirati med različnimi barvami in odtenki. Zagotovljena je dolga življenjska doba ne glede na vse vremenske pogoje.
  • Lamelne zavese, ki so odlična rešitev za senčenje stanovanja in drugih prostorov, uporablja se lahko namesto zaves. Ne potrebujete nikakršnega dodatnega vzdrževanja. Trakovi so pralni, tako da lahko jih brez težav operemo.  Lamele lahko zasučemo do 180°.
  • Komarniki: idealna rešitev za zaščito pred muhami, komarji in ostalimi insekti. Če komarnika ne uporabljamo, ga lahko skrijemo, tako da ni viden.
  • Tende: enostavna postavitev sence nad vašo teraso v vročih dneh. Platno in konstrukcija sta narejena iz trpežnega materiala. Namestimo lahko na steno ali strop, odvisno kako nam omogoča teren.

Poleg tega pa nam roletarstvo Senca ponuja še raznovrstne rolo vrata, vetrolove, nadstreške, ki se naročijo po dogovoru z njihovimi strokovnjaki.