Bodimo iskreni, ali hodite v erotično trgovino oziroma sex shop? Če hodite, katera vam je najbolj pri srcu? Erotična trgovina 4play, vam ponuja vse vrste pripomočkov za vaše spolno življenje. Kot že rečeno je to spletna erotična trgovina oziroma sex shop, le to pa vodi mlado podjetje, ki ima jasno začrtan cilj in to je dvigniti raven spletnih erotičnih trgovin pri nas v Sloveniji.

Njihova vizija je tudi, da vam poleg velike in kakovostne ponudbe evropskih proizvajalcev ponudijo še erotično doživetje, ki ga kupci pričakujete od spletnega sex shop-a. Najprej, ko so pregledovali podobne spletne erotične trgovine so kaj kmalu ugotovili, da je potreben korak naprej. Ponujajo vam tako vizualno kot tudi pestro erotično izkušnjo nakupovanja. Sex shop vam tako ponuja zares izvrstne izdelke, kajti mnenja so, da so erotični pripomočki ter tudi ostala ponudba iz erotične trgovine zares specifični artikli, katere kupec načeloma zelo premišljeno izbere. Tako da so se zares zelo potrudili, da so za vas ustvarili popolno vizualno ter erotično atmosfero. Z največjim veseljem boste pregledali njihovo ponudbo in da se boste med skoraj 10 tisočimi izdelki podali v popolno doživetje erotike. Zato le obiščite njihov sex shop, ki je na spletu in razlika, ki jo boste opazili bo očitna.

sex shop

Sex shop nam torej ponuja različne XXX igračke kot so: penisi, vibratorji in dildi, stimulatorji, mastrubatorji  in mnogo drugih igrač. V svoji ponudbi pa imajo tudi veliko izbiro afrodiziakov, lubrikantov, najdete tudi celo vrsto seksi perila tako za ženske kot tudi za moške. Seveda sex shop ni to kar je brez kondomov, pa tudi različno fetiš ponudbo in mnogo video materiala. Za različna darila je priskrbljeno, zato če želite koga presenetiti oziroma sebi in svojemu partnerju popestriti spolno življenje je to pravi naslov za vas.

Ponavadi nobeden od nas ne želi govoriti o tem koliko je sex shop pri njemu prisoten, zato je diskretnost pri njih zagotovljena.