Morda prenavljate otroško sobo in nimate idej kako jo popestriti? Ena izmed boljših idej so tudi stenske nalepke 3D metulji. Vsekakor so pisane stene in živahne barve najbolj primerne za otroške sobe, lahko pa jih še popestrimo z pisanimi stenskimi nalepkami. Spletna trgovina Stenska nalepka ima na voljo raznorazne stenske nalepke primerne ravno za otroško sobo.

3D metulji

Kakor lahko vemo so otroci mnogokrat zelo navdušeni nad raznimi risanimi junaki, predvsem deklice pa so zelo navdušene nad vilami, cvetlicami in tudi metulji. In ravno zato so 3D metulji ena boljših izbir še predvsem, če želimo popestriti dekliško otroško sobo. Prav gotovo se nobena deklica ne bi pritoževala nad poslikavo stene s prečudovitimi 3D metulji, saj so le tej pri deklicah zelo priljubljeni. 3D metulji so ravno pravšnji tudi za tovrstna presenečenja ob rojstnih dnevih ali pa kakšni drugih pomembnejših datumih, lahko pa so tudi kot nekakšna nagrada, ko so otroci predvsem deklice pridnev šoli in redno opravljajo domače naloge in se pridno učijo.

V spletni trgovini Stenske nalepke imajo na voljo razno razne nalepke, ki lahko zelo popestrijo otroške sobe. Na voljo imajo risane junake, sovice, razne številke in abecedo, ki lahko tudi navdušijo otroke pri učenju, živali, dinozavre, čarobne vile, vesolje in planete pa tudi 3D metulji so na izbiro v različnih velikostih in barvah. Tako ostale nalepke kot tudi 3D metulji so enostavni za pritrditev, saj so motivi ločeniin se jih lahko na steno prilepi posamično ali pa jih razdelimo in jih nekaj nalepimo ne eno steno, ostale pa na drugo. 3D metulji pa niso primerni le za otroške sobe, pač pa tudi za ostale prostore. Lahko jih pritrdimo tudi v dnevno sobo, kuhinjo, skratka kamorkoli si želimo. Vsekakor lepo popestrijo dom in ustvarijo prečudovito vzdušje v vseh prostorih doma, ne glede na to kam jih pritrdimo. 3D metulji dodajo živahno vzdušje in toplino v dom.