Če iščete učinkovit in cenovno dostopen tečaj za učenje angleščine, vam to nudi Berlitz. Tu poteka učenje angleščine v različnih programih. Izbirate lahko med individualnim učenjem, skupinskim, spletnim, otroškim učenjem, z raznimi delavnicami, s programom za podjetja ali pa z organiziranimi jezikovnimi počitnicami.

učenje angleščine

Individualen program je primeren predvsem za tiste, ki želijo ali pa potrebujejo prilagoditev njihovim željam. Najbolj pogosta oblika učenja, ki jo uporabniki izberejo je skupinsko učenje. Ta program poteka s skupino, ki obsega od štiri do šest oseb. Program za podjetnike in podjetja je tečaj, kjer se boste učili komuniciranja v angleškem poslovnem jeziku, ta pa je izredno pomemben za napredovanje podjetja. Naslednji program je je spletni tečaj, ki je primeren za vsakogar s časovno stisko.

Poleg zgoraj naštetih programov, vam nudijo še učenje v tujini. To je odlična priložnost za vse, ki radi potujete, hkrati pa se boste naučili še angleščine. To je odlična priložnost, da se naučite angleščine v okolju, kjer je to materni jezik, poleg tega pa boste videli in spoznali še marsikaj drugega, spoznavali nove ljudi in drugačno okolje.

Berlitz ima na voljo tudi tečaj angleščine za otroke. Ta program je otrokom prijazen, saj se angleščine učijo s pomočjo različnih zabavnih iger, slikanic in športa. Primeren je za otroke vseh starosti, saj za učenje angleščine ni nikoli prezgodaj. Vaš otrok se bo na tečaju izmerno zabaval, se naučil angleškega jezika in spoznal nove prijatelje.

Omogočajo vam tudi priprave in učenje za certifikate in mednarodne izpite. Certifikat vam odpiram mnogo več možnosti za uspeh in delo v tujini. Izobraževanje za izpite in certifikat je možno na več nivojih: splošni, poslovni ter nivo za študente in otroke.

Na njihovi spletni strani www.berlitz.si pa najdete poleg tečaja za učenje angleščine še številne druge, kot so: tečaji nemškega jezika, tečaji italijanskega jezika, tečaji francoskega jezika, tečaji španskega jezika ter ostale. Za več dodatnih informacij obiščite njihovo spletno stran.