Boleče noge so pogost problem. Detralex deluje učinkovito na boleče noge. Bolečine lahko nastanejo zaradi različnih razlogov kot so starost, pomankanje gibanja ali pa bolezni. Najpogostejši vzrok bolečin so mišice. Mišice v nogi so zelo občutljive, saj te mišice nam omogočaj hojo, tek in na splošno gibanje iz prostora v prostor. Nekaterih bolečini v nogah se je težko znebiti brez profesionalne pomoči.

Boleče noge

Zato je najbolje pri prvemu znaku bolečin, da obiščete svojega zdravnika ali pa zdravnico, saj vam samo on ali ona lahko ponudi profesionalno pomoč ter vam lahko predpiše ustrezna zdravila, ki vam bodo olajšale bolečine. V posebnih primerih, ko imate boleče noge, je mogoče, da vam bosta zdravnik ali pa zdravnica svetovala fizioterapijo. To obsega telovadbo s profesionalci ali pa doma, vendar to je res izjemoma.

Nekatere bolečine so lahko tudi vzrok bolezni kot so gripa ali pa prehlad. Obstajajo tudi bolj nevarni problemi kot so rak. Zato je najbolje, v primeru dolgotrajne boleče noge obiskati zdravstveni dom. V primeru, da se pojavijo črni oznake na vaših nogah, še posebej v zgornjemu delu noge, se jih zlahka znebite z zdravilom Detralex.

Velikokrat lahko črne pike oziroma izstopajoče žile nastanejo zato, ker ima oseba povišan holesterol ali pa prekomerne težo. Zaradi prevelikega pritiska žila enostavno poči. To lahko povzroči hude težave, zato ne preobremenjujte nog, če veste, da tega ne prenesejo.

Mišice v nogi lahko zaradi prevelikega pretiska povzročijo boleče noge. To je lahko zaradi mišične mrzlice ali pa katere koli druge vrste poškodbe mišičnega tkiva. Bolečine lahko nastanejo tudi zaradi poškodbe kosti. Zviti gleženj ali pa udarec po ne zaščiteni spodnji kosti noge je zelo pogost vzrok bolečin. Ker spodnja kost nima mišičnega tkiva na sprednji strani je lahko zelo občutljiva na udarce ali pa nenadne stike s površino. Mišično tkivo na zadnji strani kosti je zelo občutljivo, saj je ta mišica odgovorna za celotno gibanje noge in se v samemu tkivu zlahka pojavi krč zaradi preobremenitve.