Radi berete zgodbe o uspehu? Najbrž bolj ali manj vsi, saj so te zelo pozitivne in spodbujajo dobro razpoloženje, obenem pa si v njih želimo najti nekaj, kar bi pomagalo, da tudi sami uspemo. Ena takih zgodb je knjiga z naslovom »Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš« avtorja Davida Hriberskega. Njegovo podrobno zgodbo boste lahko kmalu prebrali v tej knjigi, ki jo bo predstavil 28. marca letos ob 18.00 v kongresni dvorani Kristalne palače v BTC Cityju Ljubljana. Za več podrobnosti in prijavo na predstavitev pojdite na http://www.davidhriberski.com/tvoja-zgodba-je-vecja-kot-si-ti-mislis/.

tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš

Naslov knjige »Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš« se mu je posvetila na precej zanimiv način in v bistvu se mu je v tistem trenutku tudi posvetilo, da sploh mora napisati knjigo, v kateri bo svojo izjemno zgodbo delil z drugimi. To se mu je zgodilo, ko je prvi v koloni v Las Vegasu pri semaforju stal na rdeči luči in med čakanjem na radiu iskal glasbo, ki mu ustreza. Potem pa je enkrat dvignil pogled iz radia in na sredi križišča je bil velik tovornjak z napisom »YOUR STORY IS BIGGER THAN YOU THINK.« čez celo stran prikolice. To prevedeno v slovenščino seveda pomeni »tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš«. Na križišču se je celo ustavil in nekaj časa stal, kot da bi se tam nastavil nalašč za Davida in se hotel prepričati, da ga res vidi.

David Hriberski je danes sicer uspešen podjetnik, vendar je potreboval kar nekaj časa, predvsem pa veliko dela in vztrajnosti. Po končani gostinski srednji šoli je bil 3 leta tudi zaposlen kot kuhar, preden je spoznal, da ga to pravzaprav sploh nikoli ni tako veselilo. Zatem je šel delat v proizvodnjo, kjer je po dveh letih doživel nezgodo in bil kar štiri mesece na bolniški. V tem času je veliko razmišljal, kaj ga veseli in dobil službo kot prodajalec življenjskih zavarovanj. Kasneje je od tam prestopil v podjetniško delo, kjer je končno le našel pravo delo zase, ki ga opravlja z veseljem. Zdaj pa bo kmalu izdal svojo knjigo »Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš«, s katero upa, da bo tudi vas motiviral v iskanje samega sebe in stvari, ki vas veselijo, pa mislite, da v njih ne morete uspeti.