Ste našli ljubezen svojega življenja? Se približuje dan, ko boste dahnili usodni da? Čestitamo. To bo nedvomno trenutek, ki se vam bo za vedno vtisnil v spomin. Ampak slike v spominu z leti počasi bledijo. Tako, kot se spreminjamo mi, se posledično spreminjajo tudi naši spomini. Zato vam je za ta največji trenutek na voljo poročni fotograf, ki bo ovekovečil trenutke vajine ljubezni za vedno. Vid Jakop je fotograf, ki je svojo misijo posvetil tovrstni fotografiji.

poročni fotograf

Na njegovi spletni strani http://vidjakop.me/ so vam na voljo vse informacije v zvezi z njegovim delom, njegovimi željami in izkušnjami. Prepričali se boste, da je poročni fotograf Vid Jakob prava izbira za vajin čudoviti dan, ki se približuje. Pri tako pomembnem trenutku, kot je ta vajin, ne sme biti prostora za kompromise. Fotografije morajo biti natanko take, kot si jih želite in si jih predstavljate. Da boste še čez mnogo let lahko podoživljali te čarobne trenutke.

Poročni fotograf je vaša vez med sedanjostjo in prihodnostjo, kajti njegovo delo bo vaše srce grelo še čez mnogo let, ko boste svoje poročne fotografije kazali svojim otrokom in vnukom. Zato morajo biti fotografije narejene z ljubeznijo, predanostjo in strokovnostjo. Vid Jakop je zagotovilo, da bo vaša poroka ostala v večnem spominu in da boste še mnogo let pozneje lahko podoživljali te čudovite trenutke.

Če se odločite, da bo Vid Jakop vaš poročni fotograf, ste lahko prepričani, da bodo vaše fotografije izžarevale vso ljubezen tistega trenutka. Fotografije bodo kar žarele in vas vsakič, ko si jih boste ogledovali, popeljale nazaj v tisti čarobne trenutek, ko ste dahnili svoj usodni da. Prepričani ste lahko, da bo poročni fotograf vaše trenutke ujel tako spontano, da bodo izžarevale čudovita čustva, ki vas bodo preplavljala v tistih trenutkih in še mnogo let pozneje vam bodo predstavljale najdražji spomin.