Delavci, ki delajo v neprijetnih vremenskih razmerah ali mrazu, potrebujejo pravilno zaščito proti temi elementi. Zavarujte se z zaščitnimi oblačili Helly Hansen workwear, ki bi morale biti prva izbira za vse delavce na prostem ali na terenu. Workwear ponuja veliko zbirko delovnih oblačil za vse razmere in vam ne bo mrzlo, ne glede na temperaturo, vetru ali dežju. Workwear ponuja različne kose delovnih oblačil za vsako razmerje, vendar je treba paziti da izberete pravilna oblačila za vaše potrebe, saj nekateri modeli služijo za delo v dežju, drugi nudijo zaščito v mrazu in tretji so uporabljeni za delo v močnih vetrovih. Delovna oblačila se delijo na osnovni sloj, srednji sloj in zgornji sloj, ki vam omogoča, da ste oblečeni večslojno za delo v neprijetnih razmerah. Več slojev pomaga tudi ohranjanju toplote, da vam nebo hladno v vseh razmerah.

 

 

 

 

 

 

 

Workwear izdelki so narejeni iz odpornih in kakovostnih materialov. Vremensko orientirana oblačila so dobra v posameznih stvareh,saj so nekateri materiali toplejši nekateri bolj dihajo, ostali pa nudijo zaščito pred vetrom.

Vendar delovna oblačila niso popolna brez pravilne obutve, zato workwear ponuja nepremočljive in tople delovne čevlje. Ponujajo tudi delavne nahrbtnike poleg različnih  dodatkov, kot so pasovi, naramnice, kape, kolenčniki in podobno.

Workwear delovna oblačila so ojačana na pomembnih ali občutljivih delih, ki nudi dodatno zaščito in toploto ter poskrbi da se oblačila ne bodo enostavno raztrgala. To pomeni, da se bojo oblačila lahko nosila za več let.

Vendar takšna delovna oblačila nebi bila praktična če nebi bile udobne, saj pri delu ne potrebujete motenj, še posebej pa ne zaradi vaših oblačil. Zato so delovna oblačila workwear zelo udobna na nošnjo. Tako udobne so da jih nekatere stranke nosijo pri športnih aktivnostih. Njihova oblačila so tudi zelo praktična z mnogimi žepi na vsakem kosu oblačila.

Workwear delovna oblačila so narejena iz materialov z dobro vidnostmi barvami in odsevnimi trakovi za varnost pri delu.