Čiščenje vašega avtomobila zna biti zelo težavno sploh, če pri delu nimate pravih čistilnih naprav, ki bi vam pomagale očistiti vaš avto hitreje in bolje. Izdelki Lavor vam bodo pomagali očistiti avto bolje kot kakršnikoli drugi izdelki, ki ste jih kdajkoli uporabili. Avto boste lahko očistili tako znotraj kot zunaj in to zelo kvalitetno.

Izdelki oziroma naprave Lavor so kakovostno izdelane iz kvalitetnih materialov, kar omogoča kakovostno čiščenje. Vse naprave so višjega cenovnega razreda zato morda niso primerne prav za vsakega oziroma si jih morda nekateri ne bi mogli privoščiti. Naprave so primerne bolj za kakšne avtopralnice ali avto salone kjer potrebujejo kvalitetne in hitro delujoče naprave.

lavor

Naprave Lavor vam v ponudbi nudijo visokotlačne čistilce na toplo in hladno vodo s katerimi boste zelo hitro oprali vaš avtomobil. Z visokim tlakom in močnim curkom vode se preprosto znebite še tako trdovratne umazanije z vašega avta. Blato listje in mnoge druge stvari preprosto odletijo stran. Poleg visokotlačnih čistilcev Lavor so v prodaji tudi sesalniki Lavor. Odlikuje jih visok pretok zraka ter velika prostornina rezervoarja. Pri nakupu izdelkov Lavor dobite poleg še kup opreme, ki spada zraven. Za primer pri sesalnikih dobite poleg sesalnika še več kot 2 m dolgo gibljivo cev z ročajem, kotno šobo in sobo za mokro sesanje, kovinsko teleskopsko cev ter kombinirano šobo. Poleg tega pa še 2 talne šobe s ščetinami.

Te šobe omogočajo enostavno ter hitro čiščenje različnih površin ter materialov. Z njimi boste gotovo zelo zadovoljni saj boste lahko enostavno očistili prav vse površine v vašem avtu hiši ali kakšnem drugem prostoru. Naprave Lavor so na voljo na spletni strani karcher-trg.si. To je spletna trgovina kjer lahko tovrstne izdelke naročite oni pa vam jih dostavijo na dom. Tako lahko začnete uporabljati preproste načine za odstranjevanje umazanije.