Podjetje Kovinc d.o.o. je podjetje, ki deluje že petintrideset let na področju obdelave kovin in vam je na voljo tudi ključavničarstvo Kovinc. Podjetje Kovinc je odlično organizirano, hitro odzivno, strokovno in fleksibilno. Z njihovim velikim znanjem in mnogimi izkušnjami njihovim strankam nudijo izdelke odlične kakovosti in po izjemno nizkih cenah.

Ključavničarstvo KovincPodjetje Kovinc je družinsko podjetje s tradicijo, ki je nastalo leta 1979. Z leti se je njihova proizvodnja večala in boljšala tudi na področju tehnologije. Par let kasneje so zgradili novo halo in kupili novo strojno opremo. Proizvodnja teče v smeri preoblikovanja kovin, kovinske konstrukcije in izdelavo različnih kovinskih izdelkov. Zato se je podjetje leta 2005 iz s.p. preoblikovalo v Kovinc d.o.o. Podjetje zaposluje štirideset stalno zaposlenih uslužbencev strokovnjakov na strojnem področju.

Podjetje Kovinc d.o.o. je specializirano za tri osnovne programe proizvodnje, ki so programi kovinskih notranjih oprem, program lahke srednje težke kovinske konstrukcije ter programi izdelkov za celotno grafično podobo na objektih. Nudijo vam tudi veliko izbiro oblikovanja in preoblikovanja profilov in pločevine na sodobnih strojih. Kupcem so v ponudbi izdelki in storitve na področjih konstruiranj, svetovanj, izdelav in montaž na terenu.

Podjetje vam nudi tudi ključavničarstvo Kovinc, kjer poskrbijo za izdelavo ključev, ključavnic ter kljuk po naročilu za vaš dom. Vse po izredni kvaliteti in po zelo ugodnih cenah.

Odlično delo in kvaliteto, ki vam jo ponuja ključavničarstvo Kovinc potrjujejo tudi štirje certifikati, ki so jih pridobili na področju strokovnih in tehničnih zaslug. Podjetje Kovinc d.o.o. sodeluje s partnerji iz sedmih različnih držav in ima vedno na zalogi več kot sto ton profilov in cevi.

Za feč informacij o podjetju Kovinc d.o.o. in storitvah, ki vam jih ponuja ključavničarstvo Kovinc in lahko preberete na njihovi spletni strani kovinc.si ali jih kontaktirate preko njihovega elektronskega naslova ali preko njihove telefonske številke.