Si želite novih garažnih vrat z električnim motorjem? Zavijate z očmi vsakič, ko izstopite iz avtomobila, da odprete garažna vrata? Potrpite še malo in mogoče je konec teh težav za vas.

Garažna vrata na panela.si imajo že 13 letno tradicijo. V tem časovnem obdobju je podjetje Mojca Bolta s.p. namestilo in proizvedlo že več kot 3000 vrat na industrijske kakor tudi na stanovanjske objekte. Ogromen poudarek pri izdelavi teh garažnih vrat je na kakovostnih materialov, saj, če so vrata narejena iz slabih materialov, tudi življenjska doba teh vrat nebo dolga.

Da bi se na panela.si našla garažna vrata za vsakogar, vam imajo ponuditi garažna vrata več vrst. Izbirate lahko med rolo, stranskimi drsnimi, dvižnimi ter industrijskimi garažnimi vrati. Seveda so te vrata različnih dimenzij, dimenzij po vaših potrebah in željah.  Električni motorjih garažnih vrat na panela.si so vrhunske nemške kakovosti, delujejo izredno tiho. Porabijo izredno malo električne energije, za to brez skrbi pri računih električne energije.

Kvalitetna garažna vrata

Vsa garažna vrata kakor tudi industrijska imajo vgrajenih več različnih sistemov. Sistem SLS, je sistem ki zaščiti vaša vrata proti vlomu. DPS sistem, ta si sistem pa se prilagaja ter zagotavlja ravno pravšnjo silo zapiranja.

Da je poskrbljeno za varnost imajo te garažna vrata tudi vgrajen sistem proti priprtju prstov. Podjetje, vam pri prodaji ponuja še 10 let garancije na lamele ter 5 let garancije na motor. Tako, da tudi če gre kaj po zlu lahko ostanete brez skrbi in si ni potrebno s tem beliti glave.

Ravno v tem časovnem obdobju pa imajo mamljivo akcijo na panela.si. Garažna vrata lahko dobite že za 870 € z vključeno 10 letno garancijo. Sedež podjetja Mojca Bolta s.p. je na Šmartinski cesti 220a, 1000 Ljubljana. Za več dodatnih informacij lahko pokličete na njihovo telefonsko številko, ki se nahaja na njihovi spletni strani.