Ko se odpravljamo na počitnice oziroma dopust ga preživljamo na različne načine. Kar nekaj je še vedno tistih, ki vztrajajo v hoteli, drugi v apartmajih. Je pa nas kar precej takih, ki preživljamo svoje počitnice v kampih. Tudi v kamp se lahko odpravimo na različne načine. Lahko imamo doma avtodoma ali avto prikolico, tukaj ne rabimo posebej kakšne opreme. Drugo je, kateri dopustujemo v kampih s šotorom. Tukaj pa je pomembna kamp oprema, če hočemo imeti kar lep dopust. Pomembna je kvalitetna oprema – vse informacije dobite na spletni strani.

Kampiranje eno od dopustovanja, ki je res nekaj posebnega in drugačnega. Ko slišimo dve besedi kamp oprema imamo kar pomisleke. Vsi tisti, ki že dalj časa kampiramo vemo kaj vse sem spada, čeprav imamo včasih preveč vsega s sabo. Če pogledamo na spletno stran vidimo ogromno vsega, ampak vam povem, da vse ni nujno vzeti s sabo na kampiranje. Tudi je zelo odvisno kje bomo kampirali ali kje na morju ali v gorah. Moramo vedet, da so noči na morju bolj tople, kot nekje v gorah. V gorah se lahko zelo čez noč ohladi in pomeni, da rabimo boljšo spalko, kot na morju.

kamp oprema

Kampa oprema je veliko stvari in dodatkov. Za tiste, ki greste prvič kampirat je najpomembnejši seveda šotor. Da lahko nekje sedimo ne pozabite na mizo in stole. Tudi kakšen gorilnik je dobro, če pomislite. Potem pa so še tukaj blazine za spati ter spalne vreče. Te stvari so za prvič naj pomembnejše za prvič kar morate kupit od kamp opreme. Vse drugo so že dodatki, ki jih lahko lepo počasi z leti kupujete in se vaša kamp oprema veča. Ni nujno, da prvo leto vse naenkrat nakupite, saj ni tako poceni vsa oprema, ki jo potrebujemo za naše kampiranje. Danes so kampi že kar lepo opremljeni in prav tako čisti, zato se kar pogumno odločite za kampiranje.