Celulit je trdovratna težava veliko žensk in prav vsaka se vsaj po tiho sprašuje, kaj narediti, da bi se znebila tega trdovratnega problema. LPG tretma za celulit je tehnika, ki ne dela čudežev, ampak so po njej zgolj vidni jasni rezultati. V kolikor se želite prepričati, da je LPG endermologija oz. LPG tretma za celulit dejansko učinkovita zadeva, se naročite na brezplačni pregled v lepotnem salonu podjetja Rehamed, kjer vam bodo izkušene svetovalke do podrobnosti razložile, kaj ta tretma je in kako učinkuje in šele po tem, ko boste vse vedele, se boste imele možnost odločiti, da se dejansko naročite na tretma.

LPG endermologija v človeškem telesu ustvari novo vezno tkivo, s pomočjo tega tretmaja se pospeši mentabolizem ter se izločijo odvečne stvari, kot so npr. toksini in celulit, bistveno pa se zmanjšajo vse maščobne obloge. Celulit bo preteklost, če se boste odločile za ta tretma ali z drugimi besedami, postale boste zopet vitke, lepe in postavne, koža pa bo izgledala kot na novo rojena oz. prerojena. Namesto da bi celulit obdajal vaše telo, bo vaša koža postala prožna in nežna, kot je bila nekoč.

celulit

Ta tretma za celulit je primeren za vsakršno kožo in to ne glede na to, koliko ste stare. S pomočjo tega tretmaja koža tudi ne bo več ohlapna in povešena, zato je res zelo priporočljiv za vsakogar, ki se v svoji koži ne počuti dobro. Tretma je zelo primeren tudi za ženske, ki si po porodu želijo zopet povrniti postavo, kot so jo imele pred porodom, kot tudi za tiste ženske, ki so že v menopavzi in si ne želijo, da bi hormonske spremembe poskrbele za dodaten celulit in odvečno maščobo na rokah, nogah, hrbtu, bokih in po drugih delih telesa.

Sam LPG tretma pa je tudi zelo primeren za moške, ki se želijo znebiti odvečne maščobe okoli pasu in tudi za tiste, ki si zgolj želijo, da bi si preoblikovali svoje telo. Zakaj se s tem tretmajem praktično popolnoma znebimo celulita? Zato, ker se s tem tretmajem praktično podvoji naravno izločanje maščob, ker se vidni celulit praktično povsem odstrani, ker se pospeši proizvodnja visokokakovostnega kolagena in pospeši proizvodnja elastina ter hialuronske kisline.