Spletni časopis na dlani je časopis z zanimivimi novimi dnevnimi vsebinami, ki pritegnejo prav vsakega bralca. Kot smo že omenili je Na dlani spletni časopis in ni na voljo v papirnati obliki. Časopis se vsakodnevno posodablja z novimi informacijami. Ta časopis je zelo popularen in pregleden tako, da se boste na njem zadržali kar nekaj časa. Vsebine so zanimive in  pritegnejo poglede zaradi dodanega slikovnega gradiva.

Vsak članek v časopisu je lahko primerjati z zanimivimi objavami na spletu saj so te objave ponavadi povzetki ravno teh člankov, ki so jih opazili v časopisu. Vendar, če članek ni dobro napisan je težko berljiv. Na dlani ponuja članke, ki so lepo napisani imajo tekočo vsebino in so lahko berljivi. Na dlani ponuja na spletni strani raznoliko vsebino za staro in mlado. Zadnje informacije iz ožjega in širšega območja Slovenije in nekateri članki celo o dogajanju po svetu.na dlani

Na dlani ponuja prav gotovo vsebino za zanimivo branje. Je ena od strani, ki jo boste redno spremljali saj boste izvedeli mnogo novih stvari iz sveta. Dogodki po Sloveniji in svetu, šport, skoki in košarka ter rokomet in nogomet nato pa še vreme in obeti za Slovenijo ter zanimivosti na različnih področjih našega gospodarstva. To je le nekaj od kategorij, ki jih spletni časopis na dlani ponuja. Če želite izvedeti več pa se oglasite kar na njihovi spletni strani na dlani .si in poiščite še ostale kategorije, ki jih časopis na dlani ponuja. Tako boste vedno na tekočem z zadnjim dogajanjem po Sloveniji in svetu ter različnimi informacijami iz sveta športa. Prav gotovo bo to časopis, ki ga boste redno prebirali in boste z njim zelo zadovoljni. Mogoče celo bolj kot s tistim, ki je v papirnati obliki.