No, pa si boste končno lahko pobližje pogledali Gleeden in Lovepedia portala, ki sta zelo popularna v zadnjem obdobju. Dandanes je veliko ljudi, ki iščejo spletne zmenkarije, saj si niso uspeli poiskati svoje ljubljene osebe nekje v realnem svetu. Seveda je tudi spoznavanje preko spleta nekaj čisto običajnega in nekaj, kar je potrebno vzpodbujati, saj je spoznavanje na takšen način zelo zabavno in predvsem učinkovito, saj imajo portali, kot sta tudi Gleeden in Lovepedia veliko filtrov s katerimi se lahko registrirani uporabniki zelo kvalitetno razdelijo v skupine, ki jih nekako povezujejo neki skupni interesi.

gleeden in lovepedia

Pomembno je, da izpolnite te filtre kar se da iskreno, saj boste le tako lahko našli sebi popolnoma enako osebo oziroma osebo, ki bo primerna za vas. Gleeden in Lovepedia sta portala, ki sta na voljo svojim uporabnikom brezplačno, tako da nikar ne skrbite, da bi morali za uporabo njihovih storitev, ki je najpogosteje spoznavanje novih ljudi tudi nekaj plačati. Plačilo seveda ni potrebno je pa vsekakor dobro, da si omislite takšen portal, ki ima možnost tudi plačati naročnino, saj običajno v tem primeru dobite precej več ugodnosti, tako da se vsekakor izplača nekaj tudi plačati, saj boste tako lahko dobili druge funkcije, ki sicer običajnim uporabnikom, ki niso plačali naročnine niso na voljo.

Gleeden in Lovepedia imata oba na boljo plačilo paketov, ki so seveda namenjeni samo bolj zahtevnim uporabnikom. To je vsekakor dobra novica, saj to pomeni, da boste imeli kar nekaj manevrskega prostora, ko se boste registrirali, saj v primeru, da boste na Gleeden in Lovepedia portalih zasledili potrebo po nečem drugem, boste lahko kadarkoli nadgradili svoj račun in dobili določene ugodnosti, ki jih sicer ne bi, kot brezplačni oziroma navaden uporabnike teh portalov. Gleeden je nekoliko starejši portal kot Lovepedia, toda oba sledita trendom na področju spletnih zmenkarij, tako da nikar ne skrbite, da nebi bila ta dva portala narejena po zadnji modi.