Ste že kdaj slišali za dobavitelja imenovanega plinarna Geoplin? To je namreč podjetje, ki se ukvarja z dobavo oz. distribucijo tovrstnega sredstva za ogrevanje že vrsto let. Plinovod, ki je speljan po Sloveniji oskrbuje že vse večje občine, kmalu pa ga bodo povečali, da bodo lahko dosegli še druge kraje. Za več informacij obiščite https://www.geoplin.si.

Zemeljski plin je namreč postalo zelo priljubljeno gorivo za ogrevanje prostorov ter sanitarne vode tekom celega leta. Ker se uporablja tudi v druge namene dobavitelji iščejo nove načine za pridobitev večje količine. Raziskave so namreč pokazale, da ga je pod zemeljsko skorjo še veliko vendar je potrebno najti boljše oz. naprednejše načine pridobivanja, ki bodo omogočali hitrejši ter varnejši pretok. Naša plinarna zastopa dobavo tudi v sosednjih državah. Zagotavljajo namreč konkurenčne cene ter konstantno dobavo brez zapletnov. Vse kar morate storiti je to, da se naročite na dobavo že danes. Usposobljeno osebje bo preverilo možnosti dobave ter priklopa v vašem domu. Tako boste lahko po hitrem postopku in preureditvi vašega ogrevalnega sistema začeli z ogrevanjem.

plinarna

Vas zanima zakaj izbrati nov način ogrevanja. Odgovor je izjemno preprost. Zato ker je učinkovit ter poceni ter zaradi boljšega izgorevanja ponuja tudi večjo varnost za okolje. Njegova uporaba je popolnoma varna saj je napeljava zelo urejena. Zagotovite si neprestano dobavo pri lokalnem dobavitelju. Seveda pred tem je potrebno preveriti, če je priklop na vašem območju sploh mogoč saj boste v nasprotnem primeru na žalost ostali brez tovrstnega načina ogrevanja.

Podjetje Geoplin sodeluje tudi z večjimi odjemalci vendar je glavna ciljna skupina povprečno gospodinjstvo v Sloveniji. Optimizacija energijske porabe je njihov glavni namen. Strokovnjaki z različnih podjetji jim namreč svetujejo kako priti do največjih prihrankov s pomočjo pravilne distribucije.

Če se za dobavo plina zanimate tudi vi jih kontaktirajte. Prijazna ekipa delavcev bo pripravila odgovore na prav vsa vaša vprašanja, poleg tega pa vam bodo lahko še svetovali o priklopu na plin.