Bi radi postali močni in imeli izklesano telo? Zdaj to ni več problem saj lahko postanete takšni v najkrajšem možnem času z konopljini proteini. Konopljini proteini se dobijo lahko v spletni trgovini Nanox, ki ponuja v različnih možnostih.Konopljini proteini so na voljo v drugih različnih okusih in sicer čokolada in karamela. Izdelan je iz izvlečov industrijske konoplje, ki nima slabega učinka na telo. Konopljini proteini so preverjen izdelek, ki ne vsebuje alergenskih snovi. Cena enega paketa je 35€ možno pa je pridobiti popust, ki je le na izdelke kupljene na spletni trgovini. Konopljini proteini se lahko pripravijo z mešanico vode ali mleka v količini 3 decilitrov, ena pakirana škatla pa zadostuje za 30 serviranj. Konopljini proteini so pakirani po 900g uporablja pa se jih lahko tudi ob izgubljanju prekomerne telesne teže, kot nadomestilu obroku.

konopljini proteiniKonopljini proteini se predvsem uporabljajo za oblikovanje telesa. A nimajo učinka, če ob tem ne poskrbimo tudi za telovadbo, saj konopljini proteini ne morejo delovati brez telesne vadbe. Prekomerno jemanje proteinov lahko pripelje do hormonskih težav, zato to ni priporočljivo. Spletna trgovina Nanox ima na svojih policah tudi druge vrste izdelkov. Ponuja namreč tudi topilce maščobe, aminokisline, proteinske čokoladice, šejkerje, purepharma… Njihova ponudba prehranskih dopolnil je ogromna zato se o njih lahko tudi posvetujete s tam zaposlenimi.

Pokličete lahko na njihovo telefonsko številko 041 845 362. Svetovali vam bodo kateri izdelek je primeren za vas glede na vaše stanje. Lahko jih tudi obiščete osebno na naslovu Ježica 22a, 1000 Ljubljana, kjer vam bodo z veseljem pomagali in svetovali svoje izdelke. Za naročilo nad 45 € dobite brezplačno dostavo izdelkov na dom. Splača se vam tudi spremljati njihovo spletno stran saj imajo pogosto akcije, katere se ne splača zamuditi. Obiščite jih saj bodo veseli vašega obiska. Gotovo boste našli vse izdelke in informacije, ki jih potrebujete.