Potrebujete puder, ki bo zakril nepravilnosti na vašem obrazu ter izenačil ten vaše kože? Potrebujete izdelek, ki vam bo na naraven način pomagal premagati rdečico, ki vas muči? Kakovosten puder je osnova vsake rutine ličenja, in prav gotovo vsakdo kdaj potrebuje sredstvo, ki mu bo pomagalo prekriti kakšen mozoljček na obrazu. Ker je koža našega obraza še posebej občutljiva je nujno, da je izbrani puder kakovosten ter testiran – koži prijazen ter izdelan iz učinkovitih in naravnih sestavin.

puder

Poznamo več različnih vrst pudrov, ki uporabniku nudijo različne rezultate. Tekoči pudri se med seboj ločijo predvsem po svoji prekrivnosti. Izbirate lahko med izdelki z lažjo teksturo, pa tudi takšnimi, ki na vašem obrazu ustvarijo učinek druge kože. Tovrstni pudri so običajno žal nagnjeni k mašenju por, kar pa skozi čas povzroči še večje težave s kožo, zato se je slednjim običajno bolje kar izogniti. Svojemu obrazu raje privoščite puder, ki por ne bo zamašil, hkrati pa bo poskrbel tudi za odvečni sebum, ki se nahaja na vaši koži. Ta maščoba je sicer za obraz zelo pomembna, vseeno pa je lahko zelo moteča, saj se zaradi nje svetimo in oddajamo blišč, ki si ga ne želimo ravno najbolj.

Mineralni puder je na področju ličenja novejši trend, saj je izdelan iz mineralnih snovi, ki koži nudijo dodatno nego in hranilne snovi. Njihova uporaba vaše kože ne bo zamašila, temveč ji bo pomagala pri zmanjševanju nepravilnosti, pa tudi zagotavljanju zaščite. Mineralni pudri tako pomagajo pri vzpostavljanju UV zaščite, omogočajo boljšo prekrivnost z manj zapleti, nudijo odličen izgled pred objektivom ter se ne bodo zažrli v pore ter tako izgledali zelo nenaravno. Mineralni pudri so prijazni do pordele in občutljive kože, hkrati pa so odlični tudi za uporabnice z aknami in hormonskimi težavami. Omogočajo odlično obstojnost, zato je njihova poraba varčna, razmerje med ceno in kakovostjo pa več kot odlično.