Pri podjetju Magma media se lahko pohvalimo, da naše reference segajo na različna področja. Naše delo govori samo zase, zato si le oglejte s kom vse smo uspešno sodelovali in upamo, da s tem za sodelovanje prepričamo tudi vas. V podjetju Magma media imamo v svoji ponudbi pester izbor različnih storitev. Podjetja, društva ali posamezniki, ki bi želeli, da se vaša storitev, dogodek ali pa izdelek predstavi kar najširši javnosti, boste zagotovo dosegli odlične rezultate v kolikor oglaševanje prepustite nam.

reference

Izberete lahko zunanje oglaševanje med katerega prištevamo oglaševanje preko jumbo panojev, megaboardov prenosnih panojev, prilagajamo pa se tudi željam v kolikor bi želeli izbrati še katero drugo možnost zunanjega oglaševanja. Ko je vaša poslovna ideja pripravljena vendar pa še ne dosega želene prepoznavnosti na trgu, smo vam na voljo mi. Pomagamo vam okrepiti vašo prisotnost na spletu. Za vas izoblikujemo spletno stran, naredimo vizitke, oblikujemo logo, grafike in plakate ter še vse kar spada zraven, z željo, da bo vaše podjetje kar se da zacvetelo. Naše bogate izkušnje izpričujejo tudi naše reference, ki jih res ni malo. Po ugodni ceni vam ponujamo tudi tisk na različne materiale. Vaša prepoznavnost v svetu se bo še okrepila v kolikor boste za svoj oglaševalski kanal izbrali tudi različen promocijski material. Preko promocijskega materiala bodo vaše stranke lahko bolje spoznale vaše podjetje in ozavestile njegov obstoj. Nudimo vam kakovosten tisk, saj se zavedamo, da je le kakovost lahko prava izbira.

Če vas še nismo prepričali si na naši spletni strani poglejte reference , ki smo jih pridobili tekom let. Zaupalo nam je mnogo podjetij. Če jih naštejemo le nekaj so med njimi Avtotehna VIS, Terme Čatež, Vulco, Lidl, Terme Krka, Peugeot, Telemach in še mnoge druge. Naj reference govorijo same zase Za natančnejše podatke si oglejte našo spletno stran, pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali na poti do vašega uspeha.