Vsaka ženska želi ugajati moškim, si želi biti privlačna in zaželena. Še posebej samske ženske, ki si želijo najti svojega princa na belem konju, pa se sprašujejo kaj narediti, da bodo opazne, očarljive in da se jim bodo uresničile njihove želje. Parfumi so orodje, s katerim se da marsikaterega moškega zapeljati, če so le vonjave prave. Kako pa izbrati med vsemi TOP parfumi tistega pravega, ki bo pravo sredstvo za dosego cilja?

TOP parfumi so kot moški – pravega je težko najti, še težje obdržati. Želimo si jih, da nas osrečujejo, da nas zabavajo, razumejo, da gredo v korak z nami in da si delimo z njimi našo življenjsko pot. TOP parfumi se izbirajo enako, kot izbirate moškega, kjer poznaš svoj okus, veš kaj hočeš. V kolikor imaš rada sladke okuse in vonje, izberi med vonjavami, ki vsebujejo vanilijo in jasmin, saj ti dve sestavini delujeta kot afrodiziak, pri čemer je jasmin še posebej opojno mamljiv v večernih in nočnih urah. Če parfumi vsebujejo še jantar in sladke mandlje, pa bodo le – ti delovali tudi kot provokacija. Če si pa bolj nežna duša, pa izbiraj med parfumi, ki vsebujejo sladke začimbe, kot so jedra mehkih rož, mandlji, beli mošus in vanilija.

parfumi

Odločiti se moraš sama, ali si želiš dišati po vaniliji in vrtnici ali po citrusih in cimetu? Hkrati pa morajo parfumi, ki jih nosiš biti primerni za tvoj način življenja. Če upaš nositi parfum v družbi prijateljev, ki te dobro poznajo, potem je zagotovo pravi za tebe. Parfumi za flirtanje pa so lahko zgolj za enkratni dogodek, ko si dejansko zgolj želiš zapeljati točno določenega moškega ali pa moškega, ki ga boš tisti večer šele spoznala. Parfumi za flirtanje morajo imeti močan vonj, saj ni nujno, da boš imela priložnost priti povsem v bližino tvojega izbranca.

Vsekakor pa naj bodo ti parfumi takšni, da ti bodo vlili nekaj dodatne samozavesti in da bodo osvajali okolico okoli tebe ter da ne bodo pustili nikogar, ki bo v tvoji bližini, povsem ravnodušnega. Vsebovati pa morajo tudi očiten izraz ženskosti, kar bo sigurno pritegnilo prave moške. Vse, kar moraš storiti, je to, da si upaš, vse ostalo bodo naredili pravi parfumi.