Ste se kdaj spraševali kje bi lahko igrali vaterpolo ali pa slučajno ne veste kaj to sploh je? Potem si morate prebrati ta članek saj vam bom v njem napisal samo najpomembnejše stvari, ki jih rabite vedeti o vaterpolu in kje ga lahko trenirate. Več o tem si lahko tudi pogledate na spletni strani www.vaterpololjubljana.si.Vaterpolo

Malokdaj vidite na televiziji šport, ki bi vas razveselil ampak že od nekdaj večino od vas razveseljuje voda, kar je tudi prav, saj ne obremenjuje vaših sklepov. Vaterpolo je eden od teh vodnih športov, ki ga lahko trenirate v Ljubljani, Mariboru… Ta šport se igra tako kot rokomet samo, da si do ramen v vodi in zelo zanimivo je to, da je bistveno težji kot rokomet, saj je voda težja od zraka in žoga je tako velika, kot za odbojko. Vaterpolo pa ni tako težek, kot sem ga sedaj opisal ampak je bistveno lažji, če ga trenirate v Ljubljani. Ampak zakaj bi sploh izbrali vaterpolo klub v Ljubljani?

Klub v Ljubljani je poseben, saj ima zelo izobražen kader in trenerji vam namenijo svojo celotno pozornost tako, da se naučite pravilno in lažje plavati. Vaterpolo klub v Ljubljani vam omogoča vso pripravo, ki jo potrebujete na mednarodnih turnirjih tako, da boste pripravljeni na vse izzive na turnirju. Hkrati z vsem tem kar sem naštel imajo še v klubu oz. sodelujejo v klubu z svetovno znanim sodnikom Borisom Margeta, ki ni samo navaden sodnik ampak je svetovni podpredsednik sodniške organizacije vaterpolota. V klubu ni samo sodnik temveč tudi trener, predavatelj in motivator, ki je klub v Ljubljani popeljal do številnih zmag. Vaši starši se ga gotovo spomnijo iz olimpisjkih iger iz Londona, Pekinga, Aten in Sydneyja.  Boris Margeta pa ni edina oseba, ki jih je pripeljala do številnih zmag kajti tudi drugi trenerji so veliko prispeval k uspehu, saj so vso pozornost namenili tistim, ki so že skoraj obupali. Torej vaterpolo v Ljubljani je voden zelo dobro in tudi pričakuje vedno več uspeha ampak za to rabijo nove člani in kaj pravite, če bi bili prav vi tisti, ki bi bili med najboljšimi?