Vsi verjetno dobro poznate odlično pevko, ki je vedno zelo lepo urejena, sproščena in polna energije. Nina Pušlar je medijsko dobro poznan oseba na slovenskem ozemlju, kar ji je uspelo predvsem z odličnim petjem, pa tudi z njeno osebnostjo, ki je zelo topla in prijetna. Ljudje, ki se nekoliko bolj pogosto gibljejo v njeni bližini in se z njo bolj pogosto družijo imajo o njej povedati veliko lepih stvari.

Nina Pušlar je po besedah zelo prizemljena oseba, kar je ob medijski izpostavljenosti, katere je deležna spoštovanja vredno, saj to vsekakor ni enostavno, da kljub slavi ostaneš to kar si. Nina Pušlar rojena leta 1988 se s petjem profesionalno ukvarja že od leta 2005, kar pomeni, da ima danes že veliko izkušenj iz tega področja, kar je tudi razlog za njene uspehe, katere dosega kot slovenska pevka.  Nina Pušlar ima najraje pop in rock glasbo, katero tudi ustvarja s svojo ekipo. Pravi, da ji brez ljudi, ki so jo na njeni pevski poti spremljali in ji pomagali preprosto nebi bilo nič iz njene kariere, saj se to posel, ki zahteva sposobno, prilagodljivo skupino ljudi, ki delujejo kot ekipa.

nina pušlar

Z njimi je preživela veliko časa, saj so skupaj ustvarjali in delali nove hite, ki so jo izstrelili med zvezde. Nina je v svoji pevski karieri seveda naletela tudi na ovire, ki pa jo niso ustavile, saj pravi, da jo je gnala velika želja po nastopanju in petju na velikih odrih. Nina Pušlar  je lahko za zgled mladim pevkam, ki imajo željo uspeti v svojem življenju na podoben način, kot je to uspelo njej, saj je njena pevska kariera zgrajena na podlagi veliko vloženega truda in vztrajnosti, kar bo vsaka mlada pevka ali pa pevec nujno potreboval za uspeh v tem poslu, ki od človeka resnično zahteva veliko iznajdljivosti in prilagodljivosti. Nina Pušlar svetuje, da v kolikor sledite svojemu srcu in vlagate svojo energijo v uresničitev vaših sanj, na koncu boste poplačani.