Bi radi imeli zimski vrt? Zdaj vam podjetje Montis to omogoča. Z njihovo pomočjo bo vaš zimski vrt brezhiben, narejen pa bo v trenutku. Narejen bo po meri in vaših željah in to po zelo ugodni ceni.

Kaj sploh je zimski vrt? Zimski vrt je poseben prostor, dodan k vašemu domu, ki je prijeten za bivnje tako pozimi, kot poleti. Podjetje Montis vam lahko izdela zimski vrt na dva načina in sicer alu ali pa pvc zimski vrt. Podjetje Montis vam bo vrt naredilo po vaših željah, po posvetu pa vam izdelajo skice vi pa se odločite za vas najbolj primerno, po želji pa izbrano skico še dodelajo in popravijo. Razlika med pvc in alu zimskimi vrtovi je to, da je alu zimski vrt narejen iz aluminijastega ohišja, pvc pa iz plastičnega.

zimski vrt

Poleg tega mora imeti vrt dobro prezračevanje, saj se zaradi materiala, ki se uporabi, lahko zelo segreje, prezračevanje pa poskrbi za odvajanje vročega zraka in dovajanje svežga. Vrtovi so večinoma narejeni iz stekla, plastika ali pa aluminij pa je samo ohišje kamor se vstavi steklo. Zaradi vremenskih vplivov, kot je na primer toča ali sneg pa mora biti steklo narejeno po predpisih, da se v tem primeru na sesuje. Pri tem vam podjetje Montis zagotavlja kakovost, saj njihovo podjetje posluje v skladu z vsemi pravili in jih redno pregleduje inšpektorat tega področja. Zaradi prav tako steklene strehe so priporočljiva senčila, da se v vročih poletnih mesecih zaščitite pred vročino.

Torej če potrebujete zimski vrt je podjetje Montis lahko prava izbira za vas. Vse kar morate storiti je, da jih pokličete na njihovo telefonsko številko na 03/ 7590 417, kjer se bodo posvetovali z vami in se dogovorili o projektu. Če potrebujete kakovost izberite Montim.